"Розстрочка на комунальні платежі легалізує конфіскацію житла": Українців стривожила нова ідея уряду

12-місячна розстрочка на оплату житлово-комунальних послуг для тих, хто не бажає отримувати субсидії, розбурхала соцмережі.

Більшість буде платити комуналку тільки у розстрочку? Ілюстрація: Укрінформ.Усі громадяни, які потребують допомоги від держави, обов'язково отримають її або у вигляді субсидій, або ж влада запропонує їм розстрочку на рік комунальних платежів. Про це Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман сказав на зустрічі з керівниками всеукраїнських профспілок та їх об'єднань, передають Патріоти України з посиланням на українські ЗМІ.

«Будуть родини, які не можуть або не хочуть взяти участь у програмі субсидій. Ми запропонуємо інший варіант - от ми провели обговорення з депутатами парламенту та членами коаліції, і вирішили, що запровадимо 12-місячну розстрочку на оплату житлово-комунальних послуг для тих, хто не бажає отримувати субсидії», - сказав Гройсман.

Ось що про цю ініціативу прем'єра пишуть в соцмережах:

Журналіст Вікторія Світлова вважає, що хід з розстрочкою ефективний не більше, ніж відеоролики про те, що платити за газ безумну ціну - це добре.

"В кого немає грошей, ті просто не будуть її сплачувати - ні з розстрочкою, ні без неї. Обираючи між придбанням теплих речей для дитини та сплатою комунальних рахунків будь-яка середньостична людина обере перше" - написала вона.

Розстрочка на комунальні платежі легалізує конфіскацію житла у українців. Про це йдеться на сторінці політичної партії "Успішна країна" у Facebook:

Ось як прокоментував ідею розстрочки на комунальні платежі експерт з соціальної політики, екс-нардеп Андрій Павловський:

Блогер Сергій Мачушенко повідомив, що в українських селах вже існує практика придбання продуктів харчування у борг:

У Твітері українці пишуть таке:

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...