Розвага для товстосумів: Ані Лорак заспівала на весіллі доньки російського олігарха (відео)

Співачка розважала гостей весілля своїм годинним сольним шоу.

Ані Лорак. Фото:news_hub.dc5m.hce-project.com

Українська співачка Ані Лорак, яка виступає та живе в Росії, заспівала на весіллі 17-річної дочки будівельного магната Олександра Чигиринського. Відео з її виступом з'явилося в Instagram, передають Патріоти України.

Спадкоємиця мільярдера Ірина вийшла заміж за сина колишнього заступника губернатора Архангельської області Олександра Мірелла - Моріса. Батьки на весілля не поскупилися.

Наречена похвалилася інкрустованою камінням сукнею за 14 мільйонів рублів (майже шість мільйонів гривень). Столи вгиналися від всіляких кулінарних шедеврів і французького шампанського. А розважали гостей дорогі зірки, зокрема Максим Галкін, Микола Басков, Валерій Меладзе, Григорій Лепс, група "Ленінград" і Ані Лорак, яка виступила з годинним сольним шоу.

Відео виступу української співачки опубліковано в Instagram весільного фотографа. Весілля відбулося в підмосковному гольф-клубі співака Еміна Агаларова.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...