"Руководство "ДНР" слетело с катушек", - в РФ істерика через арешт їх громадянина "МДБ" "молодої республіки"

16 вересня росіянин Олексій Смирнов і кілька його соратників вирушили в селище Зайцеве і зникли.

Бойовик "ДНР". Фото: Рейтерс.

Російська журналістка Марина Ахмедова підтвердила арешт так званим "МДБ" "ДНР" командира так званого "батальйону" "Ангел", громадянина Росії Олексія Смирнова. Про це вона написала на своїй сторінці в Фейсбуці, передають Патріоти України.

Раніше у соцмережах з'явилися повідомлення, що в окупованій Горлівці зникли росіянин Олексій Смирнов і кілька бойовиків: жителі міста вважають, що вони були схоплені "МДБ" "ДНР". Як повідомляють донецькі інтернет-спільноти, так званий "батальйон" Ангел "нібито займався доставкою гуманітарної допомоги на окупованій території, що не заважало їм мати зброю.

16 вересня росіянин Олексій Смирнов і кілька його соратників вирушили в селище Зайцеве і зникли. Перед своєю останньою поїздкою Смирнов залишив на своїй сторінці в соціальній мережі запис: "Якщо сьогодні не вийдемо на зв'язок, вважайте, загинули за батьківщину". На зв'язок росіянин більше не вийшов.

"Арестован Ангел - Алексей Смирнов. Сейчас он находится в МГБ ДНР. Обвинения - хищение гуманитарки (мне сложно это сделать, но в этом пункте я удержусь от гневных комментариев) и создание вооружённого формирования", - підтвердила Ахмедова, яка особисто знайома зі Смирновим.

"Далее. Есть фигуры, которых трогать - за гранью. Ангел - именно такая фигура. Его арест - яркое свидетельство того, что руководство "ДНР" слетело с катушек. Что там больше не помнят добра. Что в руководство пришли люди, которым глубоко противны наши представления о гуманности и справедливости. Что территория эта затягивается незримо стеной, и внутри этой стены над людьми будет твориться произвол. Руководство РФ, зачем вы отдали территорию с людьми, которые вышли к вам с открытым сердцем, вот этим товарищам, не помнящим родства? Я все об этом думаю, и не могу этого бездушия понять", - написала російська журналістка.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...