"Русским смотреть сюда": В мережі показали, як зараз доводиться жити дітям в Авдіївці

Росіяни чудово знають, що саме відбувається на окупованій території та Авдіївці зокрема, але їх більше цікавить власна "велич".

Маленька дівчинка змушена їсти на вулиці в мороз. Фото: соцмережі.

У мережі показали фотографію маленької дівчинки з Авдіївки, яка в мороз їсть на вулиці, сидячи на пеньку. Відповідне фото на своїй сторінці у Facebook опублікував волонтер Євген Каплін, передають Патріоти України.

Від ще інших користувачів мережі репост фотографії зробив журналіст Айдер Муждабаєв, який закликав росіян подивитися на цей знімок. Користувачі соцмережі не залишилися байдужі до побаченого. Більшість з них зазначила, що росіяни чудово знають, що саме відбувається на окупованій території та Авдіївці зокрема.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...