"С чего это орки так х...рячат?": Окупований Донецьк наляканий новою зброєю бойовиків

Обстріли активізувалися після 15:00. Основні точки бойовиків - в районі селища "Октябрьське".

У окупованому Донецьку. Фото: соцмережі.

У тимчасово окупованому Донецьку сьогодні, 15 червня, бойовики ведуть обстріли з поки ще невідомої донеччанам зброї, яке видає «страшні звуки». Про це пишуть очевидці в соціальних мережах, передають Патріоти України.

За їхніми даними, обстріли активізувалися після 15:00. Основні точки бойовиків - в районі селища "Октябрьське". Також стрілянина ведеться з тимчасово окупованої Макіївки. Обстріли же можна почути майже усюди, при цьому жителі різних районів повідомляють про дуже дивні звуки, яких вони ще не чули. Місцями вони схожі на вибухи, місцями - на залпи «Граду».

«Облстат, 15−24, что-то странное бахнуло 2 раза Сити тоже слышали два громких баха в 15−24, потом стрелковое В центре???» — написав автор.

«16.30 Але, Топаз? Что у нас происходит? Что за звуки? Это на заводе что-то взрывается? Какая-то россыпь?» — додав інший донеччанин.

«Донецк.Щегловка. Что-то громко, дрожат стены», — зазначають користувачі соцмереж.

«Ахтунг! Откуда-то с поля за шахтой октябрьской залпует неведомая за три года войны херня, с ужасным громким шумом. Если не град-п, хз что это», — додав ще один коментатор.

«Донецк, что за звуки новые? С чего это орки х...рячат?» — налякані містяни.

«ОК 16:45 #Донецк Октябрьский, вначале бах, потом летит с шумом и куда, не понятно», — повідомляє ще один користувач.

«Азотный, очень странные напрягающие звуки», — додав інший автор.

Багато донеччани припускають, що стріляє таки «Град», просто іншої модифікації. «16:30 Донецк, с Октября „партизанов“ запускают», — пише донеччанин.

«16.38 ДФ Калининский, минуса мощные, одиночные», — додав інший.

«Донецк…очень громкое одиночное с реактивным звуком», — зазначив ще один користувач.

Також про обстріли пишуть і жителі Макіївки. «FB #Макеевка 16−40 «Очень близко и не прилеты. Такое ощущение, что с Гвардейки где-то», — пишуть жителі міста.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...