Саакашвілі пройшов польський контроль і пішов до українського

Автобус з політиком пропустили на ПП, а проїзд іншим машинам, які були у складі колони, що їхала з Перемишля, перекрили.

Саакашвілі скоро буде в Україні? Фото: ЕРА.

Прикордонники польської сторони ПП "Шегині" пропустили Міхеїла Саакашвілі на територію України. Про це повідомляє кореспондент "Української правди", передають Патріоти України.

Раніше автобус з Саакашвілі пропустили на ПП, а проїзд іншим машинам, які були у складі колони, що їхала з Перемишля, перекрили. Також на пункт пропуску заїхали 4 поліцейських машини.

Водії, які їдуть зі сторони України, розповідають про посилені заходи українських правоохоронців. Пасажири авто, які їдуть до України через цей пункт пропуску, також не можуть потрапити до прикордонників та спостерігають за ситуацією.

Як повідомляє прес-секретар Валентина Наливайченка Маркіян Лубківський, на українському боці ПП "Шегині" автобус зустрів "спецназ у бронежилетах", а прикордонники повідомили, що "згідно з інформацією оперативного чергового СБУ по Львівській області, перехід "Шегині" заміновано".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...