Саме місце: У Путіна вирішили зробити безкоштовний Wi-Fi на кладовищах

Влада запевняє, що це зробить відвідування кладовищ "більш зручним та пізнавальним".

Ваганьківське кладовище. Фото: to-world-travel.ru.

Московська влада вирішила провести на найвідоміші міські кладовища безкоштовний бездротовий інтернет. Про це повідомляє портал уряду Москви з посиланням на дані керівника ГБУ "Ритуал" Артема Екимова, передають Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

"Бездротовий інтернет буде доступний в першій половині 2016 року на відкритих територіях Ваганьковського, Новодівичого і Троєкурівського кладовищ", - наголошується в повідомленні. Влада Москви вважає, що безкоштовний вихід в інтернет "зробить відвідування кладовищ зручнішим і, в тому числі, буде нести пізнавальний характер". Очікується, що в режимі онлайн кожна людина, яку зацікавила особистість похованого або пам'ятник на його могилі, зможе отримати потрібну інформацію про нього в мережі.

В даний момент проводиться підготовка документів на тендер для провайдерів. У мережі вже з'явилася перша реакція на цю новину.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...