Сепаратистка-стриптизерка розповіла, чому терорист Плотницький вважає себе імператором "ЛНР"

Як військовий, Плотницький - просто нездара, вважає Анастасія Пятєрікова.

Терорист Плотницький. Фото:www.ednist.info

Ватажок "ЛНР" Ігор Плотницкий - дуже амбітна людина, яка сьогодні вважає себе мало не імператором. Про це Газеті.ру розповіла колишня танцівниця на шесті, а тепер голова сепаратистської організації в "ЛНР" "Луганська гвардія" Анастасія Пятєрікова, передають Патріоти України.

На її думку, Плотницький, як військовий - просто нездара. "При цьому, коли особисто зіткнулася з ним, зрозуміла, що чоловік у військовій справі нічого не розуміє. Батальйон "Зоря", першим командиром якого став Плотницкий, влітку 2014 року був дестабілізований", - сказала вона.

П'ятерикова розповіла, що поки частина бойовиків стояла на передовій, "в тилу відбувалося повне моральне розкладання - вивозили на Росію іномарки, грабували банкомати, розкрадали гуманітарну допомогу".

"Влітку 2014 року Валерій Болотов не контролював ситуацію, був у перманентному запої. Коли він поїхав, обласна адміністрація була порожньою: ніхто з "болотівців" лізти туди не захотів, багато хто вважав, що дні "ЛНР" полічені", - сказала Пятєрікова.

На її думку тоді, влітку 2014 року, Москва це питання практично не контролювала і готова була погодитися на будь-яку фігуру.

"Іншим польовим командирам взагалі не потрібна була публічність, їх більше цікавили мародерство і насильство. Ігор Плотницкий - дуже амбітна людина, сьогодні мало не імператором себе вважає, тому зайняв порожнє крісло глави "ЛНР". Питання стояло так: а хто ще? Влітку 2014 року тут була така каша з кримінальників і бандитів, що альтернативи практично не було", - розповіла вона.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...