Сердечникам приготуватися: Землю накриває сильна магнітна буря

Згасаючі відгомони метеоудара будуть впливати на самопочуття ще й завтра, 12 січня.

Магнітні бурі вплинуть на багатьох людей. Ілюстрація: techno.bigmir.net.

11 січня Землю накриє сильною магнітною бурею. Багатьох людей чекає погіршення самопочуття, можливі проблеми зі здоров'ям, інформують Патріоти України.

Експерти попереджають, що головних болів і стрибків тиску варто чекати навіть здоровим людям. Згасаючі відгомони метеоудара будуть впливати на самопочуття ще й завтра, 12 січня. А 16 січня Землю очікує нове магнітне випробування.
Кандидат медичних наук, лікар Віктор Сидоренко говорив, що під час магнітних бур, в першу чергу, страждають центральна нервова система і серцево-судинна системи людини, зростає кількість інфарктів, інсультів, гіпертонічних криз, збільшується кількість смертей.
Проте є способи поліпшити самопочуття в такі періоди. Зокрема, перш за все варто звернути увагу на харчування. У дні магнітних бур потрібно уникати переїдання - воно підвищує навантаження на серцево-судинну систему.

За словами психолога Ірини Чуєвої, для того, щоб організм як можна менше реагував на погодні та геомагнітні зміни, необхідно зміцнювати своє здоров'я. "Ведіть здоровий спосіб життя, правильно харчуйтеся, не забувайте про повноцінний відпочинок і прогулянки на свіжому повітрі", - розповіла вона.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...