"Ще один постріл - і мінський процес може зупинитися": У Держдумі РФ погрожують Україні розплатою за вбивство Мотороли

Російський політик заявив, що РФ може з цього приводу "припинити підтримувати територіальну цілісність України".

В'ячеслав Ніконов. Фото: РИА Новости.

Територіальна цілісність України тримається лише на добрій волі російського керівництва. Про це в ефірі одного з російських пропагандистських каналів заявив депутат нелегітимного складу Держдуми РФ, "голова комітету з освіти" В'ячеслав Ніконов, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

"Мені здається, якби в Києві були трохи розсудливіші люди, вони б не влаштовували таких терактів (ліквідація російського найманця "Мотороли" - Ред.), і вже точно не раділи з приводу смерті Арсенія Павлова. Мені здається, що це – один з останніх кроків до здобуття незалежності "Л/ДНР". Зрештою, Мінський процес – єдине, що поки що їх утримує де-юре у складі України, хоча де-факто вони вже давно вийшли зі складу України", - сказав політик.

За словами Ніконова, "коли рубаються останні нитки, які хоч якось юридично зв'язують Україну і Донбас, Київ мав би цінувати ці нитки, Мінський процес, можливість зустрітися з Путіним, але Порошенко заявляв, що Київ не буде виконувати Мінські угоди у політичній частині, тому що нібито не виконуються Мінські угоди у військовій частині Росією".

"Терпіння Донбасу не безмежне, але я впевнений, що і терпіння Росії не безмежне. Зараз територіальна цілісність України насправді тримається лише на добрій волі російського керівництва, але ця добра воля починає стрімко зменшуватися. Ще один постріл, другий постріл - і мінський процес може зупинитися. І в цьому випадку з боку Росії можна чекати таких кроків, які справді поставлять хрест на територіальні претензії", - зазначив В'ячеслав Ніконов.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...