"Щоб бандерівці звідти не вистрибнули!": "Влада" "ДНР" вирішила контролювати донецьку каналізацію

Серед бойовиків у Донецьку вже розповсюджувалися чутки про те, як українські диверсанти вискочили з каналізаційного люка, викрали якогось «російського полковника» і потім відрізали йому голову.

"Бандерівський" люк у Донецьку. Фото: dn.vgorode.ua.

У так званому Міністерстві держбезпеки «ДНР» вивчають можливість блокування і контролю підземних комунікацій в окремих районах Донецька. Про це сьогодні, 7 жовтня з посиланням на дані розвідки повідомив військовий експерт Дмитро Тимчук на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

«Згідно з доповідною запискою на ім'я керівництва «МДБ», українські ДРГ нібито активно переміщаються по підземних комунікаціях і нападають на «військовослужбовців» російсько-терористичних військ і мирних громадян, мінують і обстрілюють «важливі об'єкти» на території міста», - пояснив Тимчук.

Він також пояснив, то раніше серед дислокованих в Донецьку бойовиків і місцевих жителів розповсюджувалися чутки про те, як українські диверсанти вискочили з каналізаційного люка, викрали якогось «російського полковника» і потім відрізали йому голову.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...