Щоб не забрали за Приватівські борги? У Порошенка запідозрили Коломойського у зміні власників "1+1"

За словами джерела в АП, олігарх почав процес переоформлення частини своїх активів на інших власників.

Ігор Коломойський. Фото:Багнет

В Адміністрації президента (АП) України підозрюють, що після рішення про націоналізацію "ПриватБанку" власник телеканалу "1 + 1" олігарх Ігор Коломойський міг змінити структуру власників каналу. Про це Українській правді повідомили два співрозмовника - один з членів Нацради, а також високопоставлений чиновник АП, зазначають Патріоти України.

"Після націоналізації "ПриватБанку" ми зажадали від телеканалу надати актуальну інформацію про його власників. Але керівництво "1 + 1" відмовилося і тепер вимагає від нас видати бланк про продовження ліцензії на руки, хоча за законом ми маємо право не видавати його до 6 січня", - розповідає співрозмовник видання в Нацраді.

За словами високопоставленого чиновника АП минулого тижня була отримана інформація про те, що Коломойський після рішення про націоналізацію "ПриватБанку" почав процес переоформлення частини своїх активів на інших власників.

За словами джерел, це робиться, щоб уникнути ситуації, в яку потенційно потрапляють інші активи олігарха - лижний курорт "Буковель" і авіакомпанія МАУ, які внаслідок націоналізації "ПриватБанку" можуть потрапити у власність держави, про що раніше повідомила глава Нацбанку Валерія Гонтарєва.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...