"Щоб всі такі патріоти були, як я": Директор української фірми дав пояснення щодо хлопавок з триколором РФ

Ще в 2013 році підприємство виготовляло продукцію для Росії, але зараз не працює. Однак десь знайшлися залишки, які потрапили у продаж.

Хлопавка з російським триколором. Фото: соцмережі.

В Івано-Франківській області в місті Косів фірма Vatra випускала новорічні хлопавки з російською символікою. Директор підприємства Василь Кифорук заявив, що його компанія вже два роки нічого не виробляє, передають Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

"Фірма Vatra, що у Старих Кутах Косівського району, вже два роки не робить продукції з російською символікою. Мені вже і служба безпеки телефонувала. Вийшло непорозуміння. Ще в 2013 році ми робили продукцію на Росію. І де-то залишилося, може ящик або два, які потрапили у продаж. Залишків на складі немає, хлопавки фірма продала давно. Ми взагалі два роки нічого не робимо, тому що нічого не продається", – повідомив Кифорук.

Також він додав, що не є сепаратистом, а його син зараз воює в зоні АТО. “Щоб ви не думали, що я якийсь російський сепаратист. Син у мене зараз в АТО воює. Щоб всі такі патріоти, як я. Мені то все дуже неприємно", - додав Кифорук.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...