"Шкарпетки від Мотороли": Російський окупант розраховує дожити до старості і не збирається залишати Донецьк, де планує власний бізнес

Міркуючи про своє майбутнє, "Моторола" говорить, що нібито не женеться за славою і навіть готовий стати простим продавцем.

Терорист "Моторола". Фото: agrimpasa.com.

Російський письменник, активний прихильник "русского мира", що підтримує ідеї "ЛДНР", Захар Прилєпін побував в гостях у одіозного комбата "Спарти" Арсенія Павлова, більш відомого як "Моторола", і опублікував "сповідь" бойовика. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Диалог.

Так, Павлов неодноразово заявив, що не покине Донецьк після закінчення бойових дій і навіть перевіз сюди з Росії (від своєї першої і єдиної законної дружини - ред.) найнеобхідніші речі. Серед них - армійські альбоми бойовика, який до війни в Донбасі встиг побувати в декількох "гарячих" точках.

Міркуючи про своє майбутнє, "Моторола" говорить, що нібито не женеться за славою і навіть готовий стати простим продавцем. “Всегда есть возможность выйти отсюда. Мне не нужно пиариться. Я буду вязать носки — я умею вязать носки — и продавать их за нормальные деньги. “Носки от Моторолы”. И буду жить нормально… “, - вважає найманець.

При цьому близькі до нього люди подейкують, що за рахунок піару бойовик заробляє десятки тисяч рублів. На початку АТО він випадково потрапив в кадр відео, і російські медійники побачили в ньому "потрібну картинку". Завдяки непоганий "розкрутці" в ЗМІ йому дісталася посада комбата і щомісячні фінансові бонуси.

До речі, сам Прилєпін у захваті від другої "республіканської" дружини найманця і пише, що вона вагітна другою дитиною. “Лена беременна на заметном сроке. Очередной маленький Моторола на подходе”, - зазначив росіянин. "Моторола" з цивільною дружиною вже виховують однорічну доньку Мирославу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...