Шокуючі подробиці: Вбивця дитини на Одещині спочатку її зґвалтував

Тіло неповнолітньої направлено на судово-медичну експертизу.

    На місці події. Фото: ЖЖ

    Під час первинних слідчих дій було встановлено, що на тілі померлої дитини є сліди зґвалтування Про це повідомляє ГУ Нацполіції у Одеській області, передають Патріоти України.

    "Смерть настала від проникаючого поранення гострим предметом грудної клітини, було пошкоджено серце і легені", - зазначено у повідомленні.

    Тіло неповнолітньої направлено на судово-медичну експертизу. У даний час 21-річний зловмисник, який підозрюється у вбивстві 9-річної дівчинки, затриманий за ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України.

    Йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.115 п.2, п.10 (умисне вбивство) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічного ув'язнення.

    Зазначимо, 27 серпня мешканець села Лощинівка Ізмаїльського району Одеської області виявив в одному з покинутих будинків тіло дівчинки 2007 року народження з ознаками насильницької смерті. Після вбивства 9-річної дівчинки в селі Лощинівка спалахнули масові заворушення.

    Все по темі

    Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

    неділя, 28 травень 2023, 12:27

    На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

    Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

    неділя, 9 квітень 2023, 5:55

    У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...