Шпигуни "Хунти": Спецслужби Захарченка взяли під спецконтроль донеччан з рахунками в ПриватБанку

Спецслужба бойовиків вважає, що це може призвести до отримання особистих даних «громадян ДНР» українськими спецслужбами для подальшої «обробки» цих осіб.

Клієнтів ПриватБанку терористи вирішили прирівняти до шпигунів. Фото: ZN.ua.

Представники «міністерства» державної безпеки бойовиків «Донецької народної республіки» взяли під спецконтроль робітників заводів та установ, які мають рахунки в Приватбанку. Про це повідомив координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

«За вказівки керівництва «МДБ ДНР» взяті під «особливий контроль» співробітники промислових підприємств і установ на тимчасово окупованій частині Донецької області, які мають рахунки в «Приватбанку» (наприклад, зарплату через даний банк отримують працівники підприємств групи «СКМ»). Дане рішення пов'язане з націоналізацією зазначеного банку», - йдеться в повідомленні.

Тимчук розповів, що спецслужба бойовиків вважає, що це може призвести до отримання особистих даних «громадян ДНР» українськими спецслужбами для подальшої «обробки» цих осіб. Раніше повідомлялося, що голова «народної ради» бойовиків «Донецької народної республіки» Денис Пушилін наказав поширювати інформацію про заборону працювати в «ДНР» підприємствам, які платять податки Україні.

Нагадуємо, в окупованому Луганську складають списки потенційних «зрадників ЛНР», точніше тих людей, які відкрито підтримують Україну. Що з ними буде - не відомо. Поки ж, окрім прізвищ, працівники так званого «МДБ ЛНР» перевіряють статки та доходи цієї «категорії громадян».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...