"Штірліц" намагався позбутись доказів: Під Авдіївкою затримали шпигуна окупантів, який збирав дані про ЗСУ (фотофакти)

Чоловік збирав дані про підрозділи ЗСУ у районі знаменитої «промки» ,і не помітив що за ним самим стежать пильні очі.

Ввечері 21 травня, на підступах до Авдіївки українські військові Операції Об'єднаних сил, затримали 58-річного чоловіка, який вивідував дані про ЗСУ, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр ООС.

"Наші воїни вели спостереження за цією особою з моменту виходу його з району, захопленого ворогом. Кожні 100-200 метрів він зупинявся і робив дзвінок з мобільного телефону. Вийшовши на наш секрет, намагався позбутися телефону", - йдеться в повідомленні.

В ході опитування, громадянин Присяжнюк зізнався, що співпрацює з так званою "армією ДНР" з січня 2016 року та є військовослужбовцем резерву 11 мотострілецького полку. До його завдання входить збирати відомості про Збройні Сили України.

За його словами, безпосередньо на промзоні він раніше був двічі. Під час слідування втретє був затриманий військовослужбовцями ЗС України.

Терорист повідомив, що він був завербований в м. Горлівка, під час розпивання спиртних напоїв в 2016 році. Особисті доручення отримував від "військовослужбовця ДНР" з позивним БЕРКУТ.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...