Шустер LIVE. Ефір від 09.12.2016 (пряма відеотрансляція)

Перебування Януковича на території РФ у якості особи, яка просила політичного притулку, та систематичне вживання російськими спортсменами допінгу - ось головні теми сьогоднішнього випуску.

Савік Шустер. Фото: 24tv.ua.

Патріоти України пропонують вашій увазі пряму відеотрансляцію телепередачі "Шустер LIVE", яка виходить в ефір 9 грудня. Початок о 20:30 за Києвом. У студії будуть обговорюватися найбільш гострі суспільно-політичні теми.

Екс-президент України Віктор Янукович 26 листопада 2015 отримав на території РФ річне свідоцтво про надання тимчасового притулку, яке пізніше було продовжено ще на рік. У документі, який підтверджує законність його перебування в Росії, говориться, що Янукович отримав тимчасовий притулок як особа, яка не може бути екстрадованою проти її волі до України. Адвокат колишнього глави держави Віталій Сердюк також надіслав до Генпрокуратури заяву про відмову прийняти висунуті Юрієм Луценком звинувачення в державній зраді.

Експерт WADA Річард Макларен пролив нові деталі на масштабну олімпійську аферу в Російській Федерації. У доповіді юриста йдеться, що після провалу російської олімпійської збірної на ОІ - 2010 у Канаді російські спортсмени почали систематично вживати допінг.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...