Бійся, Трампе!: Ватажок "ДНР" налаштувався "захопити" вже не тільки Київ та Берлін (відео)

Заява ватажка бойовиків не залишилася непоміченою в соціальних мережах і надихнула дотепників на жарти.

Захарченко знову верзе дурниці. Фото: соцмережі.

Ватажок так званої "ДНР" Олександр Захарченко висловив упевненість, що бойовики відзначать завершення конфлікту на Донбасі у "Варшаві, Берліні, Нью-Йорку". Про це повідомляє російський сайт lenta.ru, передають Патріоти України.

На думку ватажка бойовиків, проєвропейський курс політики розчарує українське суспільство. Зі слів Захарченка випливає, що українці перейдуть на бік терористів.

Ця заява ватажка бойовиків не залишилася непоміченою в соціальних мережах. Блогер Олександр Осташко розмістив заголовок цієї новини на своїй сторінці у Facebook. "Без коментарів. Наша постійна рубрика "Шизофренія на марші" продовжує свою роботу!" – йдеться в повідомленні.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...