"Сєня - всьо"? Стало відомо, коли коаліція займеться питанням відставки Яценюка

Депутати вирішили зачекати, поки уряд прийме бюджет та впорається з реформою Податкового кодексу.

Арсеній Яценюк. Фото: minfin.com.ua.

Парламентська коаліція домовилася відкласти розгляд відставки Кабінету міністрів України і прем'єр-міністра Арсенія Яценюка до прийняття державного бюджету на 2016 рік і Податкового кодексу. Про це в кулуарах Ради повідомив лідер фракції "Самопоміч" Олег Березюк, передають Патріоти України з посиланням на українські ЗМІ.

"Мы поставили задачу перед Кабинетом министров, который работал целый год, знает реальную ситуацию, знает, какой должен быть бюджет следующего года, предложил бы бюджет следующего года, принял его, а потом мы будем принимать решение совместно - в отставку его отправлять или не в отставку", - розповів Березюк.

Таку ж думку висловив лідер фракції "Блок Петро Порошенко" Юрій Луценко з трибуни парламенту. "Максимально отстранившись от партийных интересов, утвердить Налоговый кодекс в интересах среднего класса и отечественного производителя, утвердить бюджет... и только после этого приступить к обсуждению будущего украинского правительства", - заявив Луценко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...