Сюрприз для труханівсько-ківалівської кліки: Нардепи БПП внесли проект постанови про позачергові вибори в Одесі

Документ переданий на розгляд керівництву Верховної Ради 26 квітня.

Геннадій Труханов. Фото: odessa-daily.com.ua.

Народні депутати Павло Кішкарь і Віктор Кривенко, що представляють фракцію Блоку Петра Порошенка у Верховній Раді, подали проект постанови про призначення дострокових виборів мера Одеси. Про це повідомляється на сайті Ради, передають Патріоти України.

Документ переданий на розгляд керівництву Верховної Ради 26 квітня. Текст проекту постанови на сайті парламенту поки не опублікований, тому на яку дату планують призначити вибори нардепи, поки невідомо. Національне антикорупційне бюро перевіряє інформацію щодо даних декларації мера Одеси Геннадія Труханова.

Нагадаємо, в рамках міжнародного розслідування програми Слідство.Інфо на Громадському ТБ журналісти оприлюднили інформацію, що Труханов має громадянство Росії і володіє 20 офшорними компаніями. СБУ перевіряє цю інформацію.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...