Скандал серед кримнашів: В Росії осквернили Михайла Боярського

У первинному варіанті графіті Боярський – відомий фанат петербурзького клубу – тримав в руках шарф з назвою команди. Однак вночі його перефарбували в червоний колір, а напис виправили в нецензурне послання «Зеніту».

Графіті з Боярським підкорегували. Фото: соцмережі.

У Санкт-Петербурзі перед матчем футбольних клубів «Зеніту» зі «Спартаком» вандали зіпсували графіті із зображенням Михайла Боярського. Цієї ж ночі фанати зіпсували інший малюнок, на якому зображений капітан пітерського клубу Мігель Данні. Відтак, Боярський мимоволі обматюкав «Зеніт». Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на replyua.net.

У первинному варіанті графіті Боярський – відомий фанат петербурзького клубу – тримав в руках шарф з назвою команди. Однак вночі його перефарбували в червоний колір, а напис виправили в нецензурне послання «Зеніту». В соцмережах москвичі почали писати, що Боярський нехай «хрипить» у кіно, а у футбол не лізе, а також погрозили знову зіпсувати графіті, якщо його пітерці відновлять.

«Курчат по осені рахують. Нехай вони підійдуть до цього плакату після гри. Я переконаний, що «Зеніт» розправиться зі «Спартаком». А їм нічого не залишається, як тільки злісно заздрити, ось і все. Вболівальники у нас неагресивні, а дурні фанати є, так. Вболівальники у нас прекрасні, як і московські, але в сім'ї не без виродка. Звертати увагу на це не потрібно. Вони ще поплатяться», - заявив артист в ефірі одного з російських телеканалів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...