"Скоро придется отсюда выезжать, чтобы тупо выжить": Донеччани обурені "націоналізацією" гуманітарки

Окупанти перерозподілили категорії одержувачів допомоги, і тепер її зможуть отримати не всі пенсіонери та інші соціально незахищені громадяни.

Пенсіонери можуть більше не сподіватися на Ахметова? Фото: Україна молода.

Шанувальники терористичної "ДНР" вкрай налякані перспективами ще більшого зубожіння населення окупованих територій, яке може початися після так званої "націоналізації" гуманітарної допомоги від штабу Ріната Ахметова. Про це вони пишуть у соціальних мережах, передають Патріоти України.

Прихильник бойовиків Олександр Болотін назвав цю «націоналізацію» «тупим віджимом і ідіотизмом в дирі». Він зазначає: окупанти перерозподілили категорії одержувачів допомоги, і тепер її зможуть отримати не всі пенсіонери та інші соціально незахищені громадяни.

«Осталось повысить коммуналку и снизить „материальную помощь“ обычным пенсионерам», - написала одна з учасниць обговорення. «Задвинули детей и инвалидов… Они не нуждаются», - написала ще одна донеччанка. «Скоро, млин, придется отсюда выезжать, чтобы тупо выжить», - додала третя місцева мешканка.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...