Скрепна художниця догодила: У Путіна в Москві повісили Захарченка (фото)

Попри заяви Кремля, що росіяни нібито не мають жодного відношення до "громадянської війни в Україні", такий захід навряд чи можна вважати одним із доказів "непричетності".

У Держдумі відкрили виставку із Захарченком та Ахметовим. Фото: соцмережі.

У Держдумі РФ проходить виставка, присвячена Донбасу, при цьому серед представлених картин є і портрет ватажка «ДНР» Олександра Захарченка, передають Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

Крім того, художня експозиція також включає в себе портрети футболістів ФК «Шахтар», колишнього тренера Мірчі Луческу і картини, присвячені війні в Донбасі. Картини написані донецької художницею Тетяною Левераш, яка зазначає: «Ця виставка присвячена усій історії Донбасу, називається "Майбутнє починається в минулому". Донецьк раніше був Юзівкой - англієць приїхав на землі Російської імперії і створив це місто. Потім Донецьк, розквіт Донбасу - а це і команда "Шахтар", і великі особистості». За словами Левераш, вона чекає на заході і самого Захарченка.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...