Скрепне вбивство: Пацієнт зарізав лікаря на прийомі та покінчив із собою

Проводяться слідчі дії, встановлюються мотиви та обставини злочину.

Ілюстрація: fakty.ictv.ua/

У Мурманську (Росія) пацієнт обласного онкологічного диспансеру зарізав лікаря на прийомі, а потім наклав на себе руки. Інцидент стався вранці 9 серпня, повідомляє слідком РФ по Мурманської області, передають Патріоти України.

– Зловмисник, перебуваючи в будівлі Мурманського обласного онкологічного диспансеру, завдав завідувачу поліклінічним відділенням кілька ударів принесеним із собою на прийом ножем у життєво важливі органи, заподіявши колото-різані поранення, від яких настала смерть медичного працівника на місці події, – йдеться у повідомленні.

З’ясувалося, що чоловік був пацієнтом диспансеру. Після вбивства він цим же ножем завдав собі кілька ударів у груди та помер на місці.

Проводяться слідчі дії, встановлюються мотиви та обставини злочину.

За інформацією ЗМІ, пацієнт кілька років ходив на прийом зі скаргами на погане самопочуття, однак лікарі стверджували, що його стан задовільний. Через два роки чоловікові поставили діагноз онкологія на неоперабельний стадії.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...