Скрепно: "Поліція" "ДНР" забила до смерті колегу-терориста

У соцмережах припустили, що реформа поліції все ж працює на окупованій території, і запропонували нагородити "поліцейських" "ДНР" скломоєм.

Окупований Донецьк. Фото: Depo.Донбас.

"Поліція" угруповання "ДНР" до смерті побила одного з бойовиків, що викликало неоднозначну реакцію користувачів мережі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на акаунт "ВКонтакте" користувача Бориса Єнакієва.

"Борис, ти був справжнім воїном. Страшно і гидко що загинув не від кулі укропівської, а загинув від побоїв нашої доблесної "ДНР" "поліції" і ще привезли в морг в Донецьку і не повідомили навіть батькам. Браво -тільки одне питання за що воюють і гинуть хлопці, якщо навколо таке свавілля", — написав Борис Єнакієв.

У соцмережах припустили, що реформа поліції все ж працює на окупованій території, і запропонували нагородити "поліцейських" "ДНР" скломоєм.

Рогозін-на-орбіті: "Ось це поворот: Поліцаї ОРДЛО забили на смерть "ополченця". Василь Сивий: "А могли б, і згвалтувати, потім...", Каталава: "Реформа поліції, всі таки працює!", Bullet: "Поліцаї в даному випадку — молодці! Окупаційній адміністрації необхідно нагородити героїв — 3 ящики скломоя, можна навіть 4".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...