Скрепнувся по повній, буде і тобі Майдан: Назарбаєв зробив різку заяву щодо України

Президент Казахстану заявив, що в Україні люди зайняті "міжусобицями, вбивствами, скандалами".

Нурсултан Назарбаєв. Фото: www.islam.ru.

Президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв порівняв проблеми Казахстану, де проходять протести в зв'язку з рішенням уряду приватизувати великі ділянки державної землі сільськогосподарського призначення, з труднощами, з якими зіткнулася Україна в останні роки. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Крим.Реалії.

"Україна, друга за розмірами держава колишнього СРСР, сьогодні має економіку, яка становить половину економіки Казахстану", - заявив Назарбаєв. На його думку, це відбувається через те, що у країни немає єдності, немає почуття мети, жодна проблема не вирішується, а люди зайняті "міжусобицями, вбивствами, скандалами".

Як повідомляють ЗМІ, протестуючі в казахських містах Кизил-Орда і Жанаозен 1 травня влаштували демонстрації проти планів уряду виставити з 1 липня на аукціон державні землі приватним власникам. За словами очевидців, демонстрацію розігнали, а кілька протестуючих в Кизил-Орді затримала поліція.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...