Скрепи винахідливі: У Росії полковника Слідкома прослуховували через самовар

Для закладки "жучків" був використаний електросамовар з логотипом ФСБ і написом "Управління "М"(бореться з корупцією в правоохоронних органах), подарований підозрюваному полковнику чекістами на якесь свято.

ФСБ нестандартно використала самовар. Фото: newpix.ru.Щоб отримати компромат на начальника головного управління міжвідомчої взаємодії та власної безпеки СКР Михайла Максименко, співробітники управління "М" ФСБ встановили прослуховування в раніше подарований йому самовар з символікою спецслужби. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на "Комерсант".

Максименко поряд ще з трьома високопоставленими співробітниками СКР підозрюють в отриманні хабара від "злодія в законі" Захарія Калашова (Шакро). Співробітники ФСБ встановили "жучки" в квартирі і службовому кабінеті Максименка, поки той перебував у лікарні. Для останньої закладки був використаний електросамовар з логотипом ФСБ і написом "Управління "М"(бореться з корупцією в правоохоронних органах), подарований полковнику чекістами на якесь свято.

За даними джерела видання, після виписки з лікарні Максименко разом з товаришами по службі виявив "закладку", проте ніяк на це не відреагував. "У мене тут напхано, і слава Богу. Хай бачать, що я нормальний і хабарів не беру", - так пояснив своє ставлення до прослуховування сам Максименко.

Самі фігуранти справи заявили про незаконність оперативно-розшукових заходів, які проводили співробітники ФСБ. Обвинувачені стверджували, що отримані дані ніяк не доводять їх причетність до отримання хабарів. Вчора Мосміськсуд залишив їх під вартою до 19 грудня.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...