Скрепи високодуховні: У Мурманську колектори "поховали" однорічну внучку боржника (фото)

Колектори пообіцяли позбавити життя внучку пенсіонерки і підкріпили свої наміри фотографіями, де зобразили крихітку на надгробку.

Таким чином російські колектори залякують боржників. Фото: соцмережі.

У Мурманську фахівці зі стягнення боргів не обмежилися погрозами на адресу позичальника, а переключили увагу на її близьких, передають Патріоти України з посиланням на Life.

Колектори пообіцяли позбавити життя внучку Валентини і підкріпили свої наміри фотографіями, де зобразили крихітку на надгробку. Візуальні загрози вишибали доповнили написами: "Убили за борги", "Продам доньку. Можна на органи!".

Неприємна історія почалася, коли жінка взяла кредит в розмірі 200 тисяч в декількох конторах швидкої позики. Спочатку пенсіонерка справно платила внески, але через якийсь час виникли проблеми з роботою і платити стало просто нічим.

З цього часу і почали надходити погрози від колекторів. Жінка не раз зверталася до фірми позичальника і просила поділити її борг на кілька частин, тому що повернути його цілком не мала можливості.

Але колектори хотіли отримати всю суму відразу, тому дошкуляли пенсіонерці спочатку по телефону, а коли Валентина змінила номер, то переключилися на її родичів і друзів. Стягувачі заборгованостей розмальовували під'їзд і писали сороміцькі СМС. Але апогеєм кошмару стали картинки з правнучкою, які вишибали виставляли у відкритий доступ в Інтернет із зазначенням прізвищ, телефонів і з жорсткими підписами.

Від правоохоронців у проханні допомогти Валентина отримувала відмови, так як, за словами, поліцейських, в цій справі немає складу злочину. На даний момент жінка практично не виходить з дому, тому що в під'їзді завжди чергують незнайомі чоловіки, яких пенсіонерка боїться, вважаючи, що вони прийшли вбити її і її родичів.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...