"С...ки циничные! Фашистские недобитки!": Росіяни образилися на Німеччину через теракти у Пітері

У Берліні вирішили не реагувати якось особливо на теракт у пітерському метро. Пересічних громадян РФ це дуже образило.

Теракт у метро Санкт-Петербурга. Фото: Українська правда.

Німці не побажали зробити підсвічування Бранденбурзьких воріт у Берліні на знак скорботи за загиблими в теракті у Санкт-Петербурзі і це зачепило росіян. Відповідний запис з'явився на сторінці російського політолога Володимира Корнілова у Facebook, передають Патріоти України.

Корнілов розмістив колаж із зображенням Бранденбурзьких воріт, підсвічених у кольори національних прапорів країн, де раніше сталися теракти, з коментарем: "Бранденбурзькі ворота після терактів в: 1) Туреччині, 2) Бельгії, 3) Британії, 4) Росії. Скорбота німецька по-різному проявляється, як бачите...", - наголосив політолог.

Його пост отримав більше 750 лайків і близько 180 публікацій. У коментарях користувачі заявляли, що їм не дуже потрібні підтримка і співчуття німців. Один із користувачів навів у приклад Тель-Авів, де будівля мерії підсвітили в кольори російського прапора на знак солідарності і скорботи.


Користувач Marina Aniram написала: "Володимире, я думаю, все закономірно, і яскраво виражена скорботу зараз була б лицемірством. Офіційна Німеччина на жаль зараз багато в чому (знову!) противник Росії".


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...