Слідом за безвізом: В ЄС можуть скасувати роумінг для України

Це стане можливо за умови запровадження єдиного тарифу зв'язку, узгодженого з мобільними операторами.

В ЄС можуть скасувати роумінг для України. Фото: Promobila.info.

Європейський Союз може скасувати роумінг для шести країн Східного партнерства - України, Грузії, Азербайджану, Молдови, Білорусі та Вірменії. Про це заявив глава відділу сервісу зовнішніх дій Європи в ЄС Борис Ярошевич, передають Патріоти України із посиланням на "Грузія Онлайн".

"Якщо ви подорожуєте країнами ініціативи Східного партнерства, або з цих країн у Європі, тоді податок роумінгу дуже дорогий. Податок роумінгу скасували в Європі, і зараз ми хочемо зробити те ж саме з шістьма країнами-партнерами", - зазначив він.

Це стане можливо за умови запровадження єдиного тарифу зв'язку, узгодженого з мобільними операторами, проте повна реалізація даної ініціативи буде можлива не раніше, ніж з 2020-го року.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...