"Слышу старты со стороны Гвардейки": Жителі окупованих Донецька та Макіївки повідомили про потужні бої

Донеччани повідомляють не тільки про залпи, але й про активне пересування техніки бойовиків.​

Техніка бойовиків на окупованому Донбасі. Ілюстрація: соцмережі.

В окупованому Донецьку знову посилюються бойові дії. Про це повідомляють місцеві жителі в соціальних мережах, передають Патріоти України.

Обстрілу раді прихильники бойовиків, які почули «роботу» «наших хлопців». «Слышна работа наших ребят. Ленинский РИК», — пише коментатор. Основні обстріли зараз зосереджені на північному напрямку. «От севера Донецка до Ясиноватой, а то и дальше, прогромыхала традиционная вечерняя арта во славу властей и их прибылей с этой войны. Пока притихли. Кстати, МТС опять скис, пропади он пропадом… К очередному замесу?» — повідомляють донеччани.

«16.20 к ФБ Ворошиловский, с, с-з мощные одиночные бухи, слышно хорошо», — зазначив ще один учасник діалогу.

«#Донецк 16−15к, с-з, орки начали бабахи», — констатують місцеві.

«16.15 к ФБ Донецк пожтехника-огогоо», — повідомляють очевидці.

«1ая Площадка. вообще НЕ тихо ((«, — написав ще один користувач.

«Вишневского слушает», — зазначають місцеві мешканці.

«16.17 к Донецк ФБ пошли залпы в стороне Путиловки», — інформує донеччанин.

Також вже з'явилися повідомлення про можливе використання бойовиками «Граду». Поки вони не мають підтвердження. «А шо за песец в 16.02 канонада север минуту две, град лег?» — пишуть коментатори.

Крім того, донеччани повідомляють про активне пересування техніки бойовиків. «17.12 к ДФ Минут 40 назад крытый Камаз (в круге 63) подъехал к в/ч на Щорса. По встречке со Щорса на Тренева (дальше в сторону „Ветки“) выруливал длинющий прицеп с бревнами, сзади подъемный кран. В это время гупало, сейчас не слышу», — написав місцевий житель.

Також вихідні залпи чутні і в окупованій Макіївці. «15.28 к ФБ Макеевка Восточный очень громко слышно тяжелое», — зазначив житель міста. «Слышу старты со стороны Гвардейки», — додав інший автор.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...