Смерть полковника Бушуєва: Журналіст назвав вбивць росіянина

Загибель Бушуєва стала наслідком своєрідного бунту в рядах бойовиків.

Російські бойовики на Донбасі. Фото: dt.ua.

Волонтер журналіст і волонтер Родіон Шовкошитний розповів про те, що командир бойовиків, російський полковник Олександр Бушуєв з позивним "Зоря" був убитий своїми ж бойовиками через його садизм і великі втрати у дорученому йому батальйоні. Про це Шовкошитний написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Хотів би сказати, що це зробили наші специ або наші партизани, але це не так. Бушуєв був справжньою мразотою як командир... За інформацією деяких моїх інформаторів з того боку, йому не пробачили свої ж", – написав він. На думку журналіста, загибель Бушуєва стала наслідком своєрідного бунту в рядах бойовиків.

"Крім його знущання над солдатами, йому не пробачили ще і того, що кілька днів тому він віддав наказ, який призвів до загибелі купи його солдатів, яких в безглуздій ситуації знищили сили АТО. Цю інформацію підтверджує і агент центру "Миротворець", – зазначив він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...