"Сміливці швидко опинилися ззаду та почали ритися у сумці": Нардеп розповів, як провчив росіян у Парижі

Володимир Ар'єв прилетів до Парижа на засідання комітету ПАРЄ, але ще до офіційних заходів із ним трапилося дещо цікаве.
Володимир Ар'єв. Фото: УНІАН.

Народний депутат від БПП Володимир Ар'єв розповів, що знайшов, чим відповісти росіянам, які в Парижі включили промову російської телеведучої Ксенії Собчак зі зверненням до президента України Петра Порошенка з приводу заборони російських соцмереж. Розповідь з'явилася на сторінці нардепа в Facebook, передають Патріоти України.

Ось що написав нардеп: "Прилетів в Париж на засідання комітета ПАРЄ. Стою з паспортом в довжелезній черзі прикордонного контролю. За мною, судячи з "ааакценту", двоє з російської столиці. Заглядають через плече (от же ж паскудна звичка), сканують чий паспорт в руках і за півхвилини, чую, включили свіжу рєчуху Собчак з явною цільовою аудиторією у вигляді мене.

Ок. Дістаю телефон, знаходжу не менш свіже відео з мексиканського Канкуна, де місцеві жорстоко покарали російського фашиста за знущання над мексиканками, тримаю так, щоб через плече добре видно було. Зі звуком. За хвилину за мною стояли канадійці, а сміливці ззаду діловито рилися в сумці, пропускаючи перед собою інших".


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...