"Совпадение? Не думаю": У Росії померли двоє екс-функціонерів антидопінгового агентства

На проблеми здоров'ям раніше не скаржилися.

Ілюстрація: ЖЖПомер колишній виконавчий директор Російського антидопінгового агентства (РУСАДА) Микита Камаєв. Про це ТАСС повідомив екс-генеральний директор РУСАДА Раміл Хабрієв, передають Патріоти України.

"На жаль, Микити не стало, — сказав він. — Це схоже на обширний інфаркт. - Я дізнався, що він побігав на лижах, прийшов додому і відчув біль в області серця. Викликали швидку, але запустити серце їм вже не вдалося. Я ніколи не чув, щоб він раніше скаржився на серце. Можливо, його дружина була в курсі якихось проблем", — додав Хабрієв.

Раніше, 3 лютого помер голова виконавчої ради РУСАДА В'ячеслав Синьов, який очолював РУСАДА з 2008 по 2010 роки. Офіційні причини смерті Синьова не розголошувалися. Як повідомлялося, комітет Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA) виніс рішення про невідповідність Російського антидопінгового агентства (РУСАДА) кодексу організації.

На прес-конференції в Женеві 9 листопада було оголошено, що комісія WADA рекомендувала відсторонити російських легкоатлетів від змагань під егідою IAAF. Офіційні особи WADA заявили, що московська антидопінгова лабораторія має бути позбавлена акредитації, тому що її керівник Григорій Родченков 2014 року знищив 1417 допінг-проб за три дні до перевірки, приховавши факти порушення правил з боку росіян. При цьому наголошується, що знищені проби мали стосунок і до інших видів спорту.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...