Специфічні втрати: На Донеччині бойовики-дезертири вбили та поранили росгвардійців

Дезертири 11-го окремого мотострілецького полку, які самовільно залишили передові позиції у районі Авдіївки, вчинили збройний спротив.

Росгвардійці. Фото: соцмережі.

Незаконні збройні формування, що діють на сході України, зазнали чергових втрат. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передають Патріоти України.

Так, протягом минулої доби втрати противника склали троє загиблих та семеро поранених військовослужбовців 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) та 5 окремої мотострілецької бригади (Макіївка) 1 АК (Донецьк) Збройних сил Росії, а також зі складу зведеного загону Федеральної служби військ Національної гвардії Російської Федерації.

Втрати особового складу зведеного загону "росгвардії" (один вбитий та два поранених) пов’язані із невдалою спробою затримання дезертирів 11 окремого мотострілецького полку, які самовільно залишили передові позиції у районі Авдіївки та вчинили збройний спротив.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...