Спокою не буде: Астрологи розповіли, що чекає на українців у 2018 році

Карти показують, що українці не стануть чекати до 2019 року - і зміна президента пройде через протести.

Ілюстрація: astroscope.ru

Журналісти поговорили з відомими українськими астрологами, нумерологами та тарологами і дізналися, до чого нам готуватися в новому році, повідомляють Патріоти України з посиланням на Вести.

За словами одного з експертів, країну влітку чекають перевибори, долар буде по 40 грн/$, а чиновників-іноземців проженуть. Інші впевнені, що рік Жовтого Земляного Собаки настільки сприятливий для нас, що зміни на краще ми відчуємо буквально з лютого.

Нумеролог Людмила Жукова вважає, що прийдешній рік для України буде багатий на політичні події, особливо знаменним стане лютий 2018 року.

"Серед українців обурення буде рости, люди вийдуть на вулиці. А політики ще з кінця грудня цього року почнуть сварки. Причому торкнеться це найвищих чинів. Свого апогею конфлікти досягнуть до лютого, а після цього в Україні відбудуться перевибори. Далі прийде новий лідер, якому буде 42-44 роки", - впевнена Жукова.

Жукова також пророкує, що Україна встане на власний шлях розвитку.

"І щодо іноземних політиків у нас буде повна відмова, Уляна Супрун та інші запрошені чиновники залишать пости. У травні в Україну завітає поважний гість, який внесе деякі корективи в поведінку наших правителів. Позитивні зрушення можливі в кінці серпня 2018 року", - говорить Жукова.

За її прогнозами, Саакашвілі виїде до США.

А ось астролог Влад Росс катаклізмів не передбачає, каже, рік Собаки - завжди мирний.

"І завжди в цей рік відбувається мирна передача влади. Якщо ми згадаємо 1994-й, тоді були дострокові вибори президента, і Леонід Кравчук передав владу Леоніду Кучмі. У 2006-му абсолютно без будь-яких катаклізмів влітку Віктор Янукович став прем'єр-міністром при "помаранчевій" владі. Тому я думаю, що в середині літа 2018 року може бути створена ситуація, яка сприятиме проведенню дострокових виборів. І буде дуже спокійна мирна передача влади, - сказав він.

Врегулювання конфлікту на Донбасі, яке хвилює всіх нині, не знайде свого повного завершення.

"Ситуація на сході посилиться, а потім знову втрутиться Росія", - вважає Жукова.

Владу Россу зірки говорять про зворотне: "Конфлікти будуть згладжуватися. Я не хочу сказати, що буде повністю подолана донбаська криза, але все йде до того, що в 2019-2020 рр. вона буде остаточно заморожена. А передумови до цього почнуться в 2018-му".

Ольга Соломка, в свою чергу, говорить, що в 2018 році варто очікувати великих фінансових вливань, які наближають момент повернення територій під контроль України. З Кримом, говорить Жукова, ситуація не зміниться.

Астролог Росс і Соломка підтверджують: "Крим залишається зоною завислою і проблемною".

Нічого хорошого в економіці цей рік не віщує, прогнозує Жукова: «"Курс долара буде рости і може досягти 40 грн /$, а слідом за ним і ціни підуть вгору".

Карти Таро дають більш стриманий прогноз. "Можливі незначні сезонні коливання курсу. В економіці з'являться нові обличчя, які візьмуть ситуацію в свої руки", - каже Соломка.

Оптимістичний і Росс, адже, по за його словами, Жовта Земляна Собака, яка почне панувати з 16 лютого, це фактично наш символ.

У країні, багатій чорноземом, він буде сприяти розвитку економіки. А жовтий колір, який присутній на прапорі України, говорить про те, що все повинно стабілізуватися. Причому приплив фінансів люди відчують вже з лютого

У рік Собаки неминучі природні катаклізми, вважає Людмила Жукова, і чекати їх потрібно із заходу.

"Собака зазвичай риє землю. Горбиста місцевість, як на Західній Україні, сприяє стихійним лихам у вигляді зсувів", - розповіла нумеролог.

Ольга Соломка вважає, що в 2018-му буде переважати стихія вітру: можливі урагани, активні рухи повітря, підвищена пожежонебезпека в південно-східних регіонах. А ось Влад Росс бачить небезпеку в іншому:"«В лютому, березні і квітні можуть відбуватися складні ситуації. Це стосується якихось складів".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...