Спокушали горілкою, чорною ікрою та Голлівудом: Мухарський розповів, як йому пропонували стати геєм

За словами актора, спочатку знайомий повіз його на "шикарному чорному Bentley" на презентацію фільму з Томом Крузом.

Антін Мухарський. Фото: Леополіс.

Актор і шоумен Антін Мухарський заявив, що в Единбурзі 1996 року під час гастролей театру "Золоті ворота" з виставою "Злочин і кара", в якій він грав роль Раскольнікова, йому обіцяли кар'єру в Голлівуді, якщо він змінить сексуальну орієнтацію. Розповідь про це Мухарський опублікував у Facebook, передають Патріоти України.

"До нас на вистави почав учащати дядечко років під 60, або може трохи більше. Такий добре збережений, доглянутий... Потім він запросив нас з артисткою Риммою Зюбіною на вечерю... А потім він мене самого запросив повечеряти, поговорити. Потім він сказав, що хоче запросити мене на одну вечірку", – згадав шоумен.

За словами актора, знайомий повіз його на "шикарному чорному Bentley" на презентацію фільму з Томом Крузом. Перед вечіркою його переодягли в чорний смокінг. А на презентації подавали горілку з чорною ікрою.

"Під час вечірки я побачив свого друга. Він провів мене так, що на відстані витягнутої руки Том Круз, поруч я побачив дівчину своєї мрії – Джульєтт Льюїс. Зараз вона зникла. Має свою кантрі-групу. А тоді вона знялася в культових фільмах Олівера Стоуна "Природжені вбивці" і "Від заходу до світанку" Тарантіно", – розповів він.

Мухарський зазначив, що розповів Льюїс, як він її любить і яка вона прекрасна акторка. "Можете зрозуміти. Мені 28 років, я в повному розквіті сил, з красивим довгим волоссям, у смокінгу, у пентхаусі з горілкою і чорною ікрою. І мій друг відводить мене на терасу, ми сідаємо в шезлонги... І він кладе мені ногу на коліно і каже: "Антоне, я не просто так показую тобі цей світ. Я показую тобі цей світ, щоб ти задумався про те, хто править цим світом. Цим світом правлять люди, які належать до клану обраних. Це люди, яких я знаю особисто", – передав артист зміст розмови.

Він зазначив, що знайомий назвав йому прізвища чинних голлівудських продюсерів і пообіцяв "подарувати цей світ", якщо Мухарський "зробить свій вибір". Актор додав, що той дав йому день на роздуми і пообіцяв, якщо Мухарський прийме його пропозицію, влаштувати його в театр, допомогти вивчити мову і зробити кар'єру в Голлівуді.

"Я спочатку не зрозумів, про що йдеться. А потім зрозумів: під...раси підібралися до мене повільно через горілку, чорну ікру і спілкування з Льюїс. І мені так стало страшно, що я набухався", – розповів він.

Актор зазначив, що товариш дав йому візитку і надав лімузин, щоб він міг дістатися додому. І він по дорозі прихопив з бару лімузина пляшку віскі.

"Я приходжу в квартиру, де ми жили з нашими акторами... І така поляна, паштет, сало, чорний хліб, бульйон із "Мівіною". І тут заходжу я з пляшкою віскі і в смокінгу. І кажу: "Хлопці, давайте бухати, бо мені здається, що до мене тільки що приставали під...раси і я дістав страшний культурологічний шок". Ну, оскільки в Голлівуді я не знімаюся, ви можете зробити висновок, на який шлях я став", – підсумував він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...