"Спорьте еще": Луценко привітав з перемогою блогера, який посперечався на шампанське, що Єфремова посадять

Відповідь голови ГПУ підірвала соцмережі і фраза "сперечайся ще" стала мемом.

Юрій Луценко. Фото: golos.ua.

Глава Генеральної прокуратури України Юрій Луценко дав зрозуміти, що арештом екс-губернатора Луганської області Олександра Єфремова не обмежиться. Відповідний запис він зробив на Facebook у відповідь на пост блогера Мирослава Гая, передають Патріоти України.

Той написав, що два роки тому посперечався на шампанське, що Єфремов і "інша шобла" будуть заарештовані, вбиті або втечуть з України. У коментарі Луценко порадив йому сперечатися ще. Така відповідь підірвала соцмережі і фраза "сперечайся ще" стала мемом.

У свою чергу користувачі Twitter позитивно сприйняли жарт блогера Edmond Dantes про те, що посадка Олександра Єфремова стає в Україні традицією - цим займається кожен новий генеральний прокурор.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...