Спостерігаючи за "Імперією Зла": Кремлівські пропагандисти похвалились, яке озброєння випробовують явно в Сирії та таємно в Україні (інфографіка)

Російські імперіалісти цинічно не скривають, що гібридна війна на Донбасі та громадянська війна в Сирії – це чудовий полігон для випробовування та реклами російської зброї пред потенційними покупцями.

Російські військові використовували Су-34 у Сирії. Фото: aviarf.ru.Кремлівські пропагандисти для залякування інших народів та підняття морального духу свого населення постійно оспівують міць та унікальність своєї зброї, яка нібито не має аналогів у світі, але технологічно відстає від них на 20-30 років. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на milnavigator.com.ua.

Російські імперіалісти цинічно не скривають, що гібридна війна на Донбасі та громадянська війна в Сирії – це чудовий полігон для випробовування та реклами російської зброї пред потенційними покупцями. Вихваляння та надія на зброю, – це останнє, що залишилося в багажі російських імперіалістів, оскільки через агресивну політику правлячих кіл Росії, доходи від енергоносіїв та життєвий рівень росіян суттєво впали за останні три роки.

Візуальна схема випробовування нових видів озброєння наводиться на сайті дискусійного клубу “Валдай” (ред.:Путінська пропагандистська платформа).

Всього в ході кампанії російські військові випробували понад 160 зразків новітньої та перспективної зброї. Вони показали свою надійність і ефективність, — повідомляв наприкінці грудня 2016 року глава Міноборони РФ Сергій Шойгу. Зазначимо, що дана зброя та озброєння неодноразово фіксувалася і в гібридній війні Росії проти України на Донбасі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...