Справжні почуття: 15 зіркових пар, які довели, що кохання може тривати все життя (фото)

Акторам теж властива вірність.

Міцні шлюби - рідкісне явище серед зірок. Але і серед них є пари, які незважаючи на всі труднощі йдуть по життю рука об руку багато років, виховуючи дітей і онуків, відзначають Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости.

Адріано Челентано і Клаудія Морі

51 рік разом

Історія їх гарячої любові триває вже півстоліття і не холоне досі. «Вони так довго разом і все ще люблять один одного!» - із захватом говорять їхні друзі.

Кіт Річардс і Патті Хансен

37 років разом

Ось уже 37 років Кіт і Патті живуть душа в душу. Разом вони подолали чимало труднощів і завжди знаходили підтримку один в одному. Хансен каже: «Кіт врятував мене. Його любов і турбота заряджали мене позитивною енергією і надією, виводили з депресії».

Оззі Осборн і Шерон Осборн

37 років разом

Коли Оззі був звільнений з групи, Шерон взяла його кар'єру в свої руки, і між ними зав'язалися романтичні стосунки. Через 3 роки вони одружилися, у них народилося троє дітей. Незважаючи на труднощі, вони досі йдуть рука об руку. «Я люблю її більше життя», - зізнається Оззі.

Семюел Л. Джексон і ЛаТаня Річардсон

36 років разом

Їх шлюб пережив всілякі випробування. «Коли ти в шлюбі вже тридцять років, у тебе, звичайно ж, є право сказати: «Так пішло воно все »- і звалити. Але ти також можеш сказати: «Так пішло воно все, пробач мене», - говорить Семюел.

Стінг і Труді Стайлер

34 роки разом

Вони зустрілися в далекому 1982 році і з тих пір нерозлучні. Стінг: «Ніколи б не подумав, що зможу обмежити свою пристрасть однією людиною. Незрівнянно краще жити, якщо існує лише одна людина, яку ти любиш і яка любить тебе».

Джеймі Лі Кертіс і Крістофер Гест

32 роки разом

Кохання з першого погляду - це про них. Коли Джеймі Лі Кертіс побачила його фотографію в журналі, вона сказала своїй подрузі: «Я вийду заміж за цього хлопця!» Незабаром вони познайомилися, і їхні стосунки швидко переросли в шлюб.

Кевін Бейкон і Кіра Седжвік

28 років разом

Кевін довго залицявся до Кіри, і вона спочатку була не в захваті від нього, але він не здавався.У підсумку актриса дала йому шанс, і незабаром вони одружилися. Зараз у них 2 дітей і 28 років щасливого шлюбу за плечима.

Х'ю Лорі і Джо Грін

27 років разом

Х'ю Лорі і Джо Грін намагаються не розлучатися ні на хвилину, хоча в їхньому сімейному житті бували непрості часи. «Ми з Джо прекрасно доповнюємо один одного. І я відчуваю, що з роками ми стаємо все ближче один до одного», - говорить Лорі.

Ліза Кудроу і Мішель Штерн

21 рік разом

Вони познайомилися ще 1987 році, але Ліза не сприйняла його серйозно. Через кілька років на зйомках серіалу «Друзі» вони зіткнулися знову, у них зав'язався роман, і незабаром відбулося весілля. У пари є син і 21 рік щасливого сімейного життя.

Сінді Кроуфорд і Ренді Гербер

21 рік разом

Вони почали зустрічатися в 1995, через 3 роки Кроуфорд сама зробила Герберу пропозицію.Підсумок: 17 років шлюбу і 2 дітей. Сінді каже: «Це перші стосунки в моєму житті, які почалися з дружби. І я всім рекомендую такий варіант. Міцнішої основи для шлюбу ви не знайдете ».

Сара Мішель Геллар і Фредді Принц-молодший

19 років разом

Ця пара намагається весь час проводити разом і рідко з'являється на публіці. «Ми хочемо захистити від сторонніх очей наш ніжний союз, - говорить Фредді. - Саме тому у нас так прекрасно складаються стосунки ».

Джеймс Белуші і Дженніфер Слоун

18 років разом

У 1998 році до Белуші прийшло довгоочікуване сімейне щастя: він одружився з Дженніфер Слоун, і цей шлюб став по-справжньому міцним. У них народилося двоє дітей. Джеймс Белуші каже: «Дружина навчила мене головного - любити».

Бен Стіллер і Крістін Тейлор

17 років разом

Вони зустрілися на вечірці і відразу зрозуміли, що це доля. З тих пір пройшло 17 років, вони разом знялися у ряді картин і завели 2 дітей. "Справа в тому, що я, наївний романтик, завжди чекав принцесу на білому коні і був упевнений, що зустріч її,« - зізнається Бен Стіллер.

Бейонсе і Джей-Зі

14 років разом

Вони познайомилися в 2002 і тривалий час приховували свій роман від громадськості. Пара на рідкість стримана у розмовах про особисте життя. Напевно, це і є рецепт довгих і щасливих відносин - не пускати туди сторонніх.

Роберт Дауні-молодший і Сьюзан Левін

13 років разом

Вони пройшли довгий шлях до щастя, але все-таки знайшли один одного. Зустріч зі Сьюзан стала справжнім порятунком для Роберта. Заради любові до неї він остаточно позбувся всіх залежностей. Дауні-молодший: «Два тижні без дружини? Це занадто довго!"

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...