Стало відомо, як у Криму образили сина легендарного радянського артиста та барда (фото)

Неприємності з вирішенням проблеми, пов'язаної з встановленням меморіальної дошки його батькові на анексованому півострові не завадили Микиті Висоцькому розповісти, як він любить Крим.

Син Висоцького в анексованому Криму. Фото:Апостроф

Син знаменитого російського поета, актора і музиканта Володимира Висоцького Микита, який приїхав до Криму з виставою "Дороги Висоцького", образився на владу окупованого Росією півострова. Про це повідомляє Апостроф, інформують Патріоти України.

Син знаменитості приїхав до Севастополя, щоб вирішити сімейний питання - в місті зняли меморіальну дошку, присвячену його батькові. Однак за кілька днів у Висоцького-молодшого нічого не вийшло.

"Я не юрист і не можу сказати, які там були проблеми з документами. Хотілося б, щоб ця історія завершилася благополучно. Адже це данина поваги і прояв любові. Сподіваюся, що завтра, 22 листопада, все станеться", - розповів він російським журналістам .

Але в зазначений день ситуація не змінилася. Місцева влада пояснили Висоцькому, що в січні 2017 року поціновувачі творчості його батька, не дочекавшись дозволу уповноважених органів, встановили пам'ятну дошку "на свій страх і ризик".

Подібний жест в уряді Севастополя сприйняли в багнети, виписали активістам штраф в розмірі 200 тисяч рублів і демонтували табличку.

Щоправда, Висоцького запевнили, що до творчості його батька ставляться з повагою і дошку планують повернути на місце, але тільки 28 листопада, без сина барда.

Це не завадило Микиті Висоцькому виступити на сцені, а також розповісти місцевим ЗМІ: "Я дуже люблю Крим. Мені тут краще, ніж на закордонних курортах".

Слід наголосити, що після візиту до Криму Микита Висоцький поповнив базу злочинців українського добровольчого центру "Миротворець", який фіксує злочини проти національної безпеки.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...