Стало відомо, ким є насправді нова полонянка бойовиків "ДНР" Лілія Коц (фото)

Командир батальйона добровольців "Аратта" вважає, що дівчина обмовила себе після тортур.

Лілія Коц. Фото: соцмережі.

Полонена бойовиками "ДНР" Лілія Коц раніше була бійцем 8-го окремого батальйону Української добровольчої армії "Аратта". Про це в коментарі "Громадському радіо" розповів комбат цього добровольчого підрозділу, який представляється позивним Червень, передають Патріоти України.

Він зазначив, що про взяття в полон Лілії Коц дізнався ще чотири місяці тому і відтоді намагається її звільнити. Комбат Червень каже, що Коц була в батальйоні з літа до осені 2015 року. І не вірить, що Коц могла стати диверсанткою.

"Вона не були ніяким диверсантом, вона була людиною, яка хотіла себе реалізувати. Вона була на цій війні як медик, а ніякий не диверсійний агент, якихось завдань когось викрадати їй не давали. Вона була з такою важкою долею, їй просто дали притулок, щоб якось заспокоїти", - зазначив комбат.

Командир також вважає, що дівчина обмовила себе після тортур. Ідеться про відеоролик, який сьогодні поширило так зване "Міністерство держбезпеки ДНР". На ньому Ліля Коц зізнається, що нібито хотіла вкрасти бойовика.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...