Стали відомі подробиці масштабної ДТП під Києвом з автобусом Нацгвардії (фото)

Удар маршрутки з пасажирами був такої сили, що автобус з бійцями розвернуло майже на 90 градусів.

Фото:Facebook

У масштабній аварії за участю маршрутки і автобуса Національної гвардії України під Києвом загинув 25-річний солдат строкової служби. Ще сім військовослужбовців, а також водій маршрутки отримали травми. Про це повідомляє офіційний сайт Нацгвардії, передають Патріоти України.

Аварія сталася в четвер вранці у Вишгородському районі. Колона з 10 автобусів виїжджала з другорядної дороги на трасу Київ-Овруч, щоб потім прямувати в столицю, де нацгвардійці повинні були приступити до служби з охорони громадського порядку.

У той момент, коли колона виїжджала на трасу, в один з автобусів влетіла маршрутка з пасажирами. Удар був такої сили, що автобус з бійцями розвернуло майже на 90 градусів.

Поки рано говорити про те, хто порушив правила дорожнього руху, проте в поліції стверджують, що колона Нацгвардії рухалася з дотриманням всіх правил дорожнього руху: автомобіль служби безпеки дорожнього руху НГУ з включеними проблисковими маячками перекрив рух по трасі для виїзду колони.

"Два автобуси з гвардійцями проїхали, а в третій врізалася маршрутка", - розповіли в поліції.

Начальник прес-служби ГУ НП в Київській області Микола Жукович розповів, що маршрутник повинен був бачити рух колони і, можливо, не рухатися з тією швидкістю, з якою їхав.

"Поки ми не знаємо, з якою саме швидкістю їхала маршрутка, але судячи з пошкоджень транспортних засобів, вона була вище 60 км/год", - розповів він.

В результаті тарана водій маршрутки отримав перелом ноги; крім нього постраждали сім військовослужбовців: двоє з них у важкому стані, а решта п'ять отримали травми середньої тяжкості.

У цьому страшному ДТП загинув 25-річний солдат строкової служби Єгор Дерев'янко. На своїй сторінці в соцмережі Єгор опубліковував фотографії, де він знаходиться разом зі своїм товаришами по службі. В останньому пості він написав: "Це літо змінило ставлення до багатьох людей. Це літо змінило мене!"

Єгор Дерев'янко

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 2 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...