Стара байка: ФСБ в окупованому Криму знайшла чергових "українських диверсантів"

Затриманими виявилися Бессарабов Олексій Євгенович, Штибліков Дмитро Анатолійович та Дудко Володимир Михайлович, які зараз перебувають у Ленінському суді міста Севастополя.

Ілюстрація:www.dsnews.ua

Пропагандистське Федеральне агентство новин опублікувало імена затриманих ФСБ українських "диверсантів". Відповідна інформація з’явилася на сайті ресурсу, передають Патріоти України.

Зазначається, що за інформацією джерела агенства, затриманими виявилися Бессарабов Олексій Євгенович, Штибліков Дмитро Анатолійович та Дудко Володимир Михайлович.

Троє зараз перебувають у Ленінському суді міста Севастополя.

Слід зазначити, що ФСБ поки не давала жодної інформації щодо імен затриманих, відтак підтверджень цих слів немає.

Як повідомлялося раніше, ФСБ у Криму затримала чергову партію "диверсантів".

Згодом, як Міноборони, так і українська розвідка цю інформацію не підтвердили та обоє звинуватили російську спецслужбу у брехні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...