"Старший лейтенант армії СРСР": Росіяни вигадали безглуздий фейк про Меланію Трамп

Росіяни придумали, що бабусею дружини президента США є льотчик, двічі героїня, старший лейтенант армії СРСР.

Меланія Трамп. Фото: 24СМИ.

У Росії поширили фейк про те, що бабусею першої леді США Меланії Трамп була нібито старший лейтенант Радянської Армії Ольга Орліф. Про це пишуть користувачі Twitter, передають Патріоти України.

Так, росіяни придумали, що бабусею дружини президента США є льотчик, двічі героїня, старший лейтенант армії СРСР. Однак в мережі спростували цю інформацію, довівши, що на фото зображена американська актриса Джанет Лі, яка зіграла радянську льотчицю у фільмі "Винищувач" в 1957 році.

Користувачі соціальних мереж, звичайно ж, посміялися над такою інформацією. "На Росії без фейків - гроші на вітер", - написав один з користувачів.




Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...