Ставлення, як до мавпи з гранатою: Російський блогер пояснив цікавий аспект телефонної розмови Путіна з Трампом

У Кремлі Трампа сприймають, як непередбачуваного політика, тому під час кадрів про розмову президентів США і РФ замість зображення Путіна транслювали панораму кремлівської стіни.

ФОто:Facebook

Відсутність "живих" кадрів президента Росії Володимира Путіна під час телефонної розмови з президентом США Дональдом Трампом - свідчення того, що, всупереч оптимістичним заявам, в Кремлі сприймають Трампа "як щось непередбачуване". Таку думку Обозревателю висловив російський публіцист, блогер, аналітик Володимир Голишев, інформують Патріоти України.

Відповідаючи на питання, чому роль російського президента під час трансляції грала вежа Кремля, він сказав: "Якщо мова йде про російську трансляцію, то причина може бути тільки одна: щоб позбавити Путіна від несподіванки". Голишев пояснив: "Хіба мало, куди повернеться розмова, як у Путіна сіпнеться щока, він може виглядати непрезентабельно ..."

Блогер переконаний: "Це хороший індикатор того, що Трамп сприймається в Кремлі як щось непередбачуване".

"На публіку нам намагаються зобразити, що це "наш сучий син", і ми страшенно раді перемозі "нашого сучого сина", але в реальності відношення до нього в Кремлі як до мавпи з гранатою. І немає впевненості ні в чому", - констатував Голишев.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...