Стерв'ятники злітаються на дурничку: У Росії з'явилися бажаючі купити липецький Roshen

Потенційних покупців не називають, але подейкують, що серед них є як російські, так і західні інвестори.

Фабрика "Рошен" в Липецьку. Фото: Korrespondent.net.

Голова Липецької області Олег Корольов заявив, що фабрику Roshen має намір викупити маса інвесторів, не дивлячись на те, що структури, пов’язані з президентом України Петром Порошенком, ще остаточно не визначились з продажем. Про це повідомляє RNS, передають Патріоти України.

«Тих, хто цікавиться, вистачає, і дуже приємно це усвідомлювати. Причому не тільки російські, але й західні покупці виявляють інтерес. Так що як тільки Порошенко остаточно прийме рішення про продаж, все піде нормально», – заявив губернатор Липецької області.

Назвати потенційних покупців фабрики він відмовився, зіславшись на угоду про нерозголошення інформації. Нагадаємо, корпорація Roshen вирішила зупинити роботу Липецької кондитерської фабрики, яка знаходиться на території Росії. Таке рішення прийняли з економічних і політичних причин.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...