"Сухофрукти, печиво, халва, кава – це краще, ніж зіпсовані мандарини і кисле олів'є": Українцям порадили, що передати бійцям АТО "під ялинку"

Не варто передавати бійцям АТО салати чи інші продукти, які швидко псуються. Це може завдати шкоди здоров’ю військових.

Чай, кава, печиво та цукерки точно порадують бійців. Ілюстрація: соцмережі.

Волонтер Роман Донік порадив, які продукти краще передати бійця АТО до новорічних свят. Список необхідного він опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

Як наголосив волонтер, не варто передавати бійцям АТО салати чи інші продукти, які швидко псуються. Це може завдати шкоди здоров’ю військових. "Дуже велике прохання – все, що ви надсилаєте або передаєте на пункти збору, має бути тривалого терміну зберігання. Або, як мінімум, продуктами, що не псуються швидко. Ми не завжди можемо день у день зібрати, забрати і відвезти. У нас як і раніше в пріоритеті речі, які необхідні для ефективної життєдіяльності на фронті. Я не хочу нікого образити, але більшої кількості зіпсованої їжі і кислого олів'є, як торік, я не бачив ніколи", – обурився Донік.

Серед продуктів для бійців, які воюють на передовій, можуть бути солодощі, кава, фрукти та інше. "Усі хочуть поділитися святом і зробити свято хлопцям. Повірте – шоколадка, жменя цукерок, горіхи + фініки + родзинки, смачне печиво, халва, кава – це краще, ніж зіпсовані мандарини і кисле олів'є та шуба. Чесно", – написав він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...