Суперечить законам фізики: Вчені пояснили, чому життя після смерті немає

Якби загробне життя існувало, квантові випробування виявили б якісь "частки душі", проте цього не відбувається.

Ілюстрація: fb.ru

Фундаментальні закони фізики суперечать ідеї про наявність загробного життя. Професор космології і фізики з Каліфорнійського технологічного інституту (США) Шон Керролл закликав людей визнати цей факт, повідомляють Патріоти України.

Якщо відштовхуватися від того, що життя після смерті існує, то свідомість повинна бути відокремлена від фізичного тіла, вважає вчений. Однак свідомість, по всій видимості, складається з атомів. Керролл відзначає, що згідно із законами фізики, немає ніякої можливості для збереження інформації з людського мозку після смерті тіла.

Професор посилається, зокрема, на теорію квантового поля, яка вказує на те, що для кожного типу частинок існує своє поле - окреме для фотонів, електронів, протонів та інших типів частинок.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...